Avrupa'da FETÖ-PKK işbirliği! Her alanda ortak hareket ediyorlar!

Firari FETÖ mensupları, önceki gün Fransa'nın Strasbourg şehrinde KHK ile ihraç edilen örgüt mensupları için yürüyüş düzenledi. Yürüyüş öncesinde bölücü terör örgütü PKK'lı yöneticilerin FETÖ'cülere gösteri için her türlü hazırlık, taktik ve slogan için destek olduklarının belirlendiği ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye yıllardan beri bölücü terör örgütü PKK ve diğer örgütlerle mücadelesini aralıksız olarak sürdürüyor. Yurt içinde ve yurt dışında yapılan kararlı mücadeleler ile önemli mesafeler kaydedilirken, terör örgütlerinin işbirliği içerisine girdikleri ortaya çıktı.

TÜRKİYE'NİN TERÖRLE MÜCADELESİNDE FETÖ DAVASI YENİ SAYFA AÇTI!

Uluslararası güvenlik ve terör uzmanlarına göre,15 Temmuz 2015 FETÖ'nün kanlı darbe girişimi sonrası, Türkiye'de terörle mücadele de bir başka dönem başladı. Aynı uzmanlar henüz orta öğretim seviyesinde elegeçirdikleri öğrencileri, kendi örgütsel menfaatlerine göre yetiştiren ve zamanı gelince devletin en önemli yerlerine yerleştiren FETÖ, mücadelenin uluslararası boyuta taşınmasına neden oldu. ABD ile Avrupa'nın açıkta da gizli olarak başta bölücü terör örgütü PKK,PYD olmak üzere, FETÖ, DHKP-C,DEAŞ ve diğer örgütleri destekledikleri ayrıca korudukları anlaşıldı.

FETÖ VE PKK AVRUPA'DA ORTAK HAREKET EDİYOR!

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde barınan terör örgütün bir çok konuda ortak hareket ettiklerinin belirlendiği kaydedildi. Buna örnek olarak FETÖ terör örgütü mensuplarının, dün Fransa’nın Strasbourg kentinde bulunan Avrupa Konseyi binası önünde yaptıkları yürüyüş gösterildi. Buna delil olarak da, FETÖ mensuplarının bulunduğu alanın 50 metre ötesinde bölücü örgüt PKK/PYD mensuplarının standının yer aldığı çadır olduğu görüldü. Yine aynı gösteri ve yürüyüş öncesinde, bölücü terör örgütü PKK'lı yöneticilerin FETÖ'cülere gösteri için her türlü hazırlık, taktik ve slogan için destek olduklarının belirlendiği ortaya çıktı.

Avrupa'da FETÖ-PKK işbirliği! Her alanda ortak hareket ediyorlar!

Aynı gösteri için yapılan araştırmada FETÖ ve PKK'lıların özellikle benzer sloganlar başta olmak üzere bir çok konuda eylem birliği içerisinde olduklarının kayıtlara geçtiği vurgulandı.

Avrupa'da FETÖ-PKK işbirliği! Her alanda ortak hareket ediyorlar! - Resim : 2

FETÖ’YE İNGİLİZ İSİMDEN DESTEK GELMİŞTİ!

Öte yandan, FETÖ firarilerinin düzenlemiş olduğu yürüyüşe PKK terör örgütü destekçisi eski İngiliz İşçi Partisi Jeremy Corbyn de katılmıştı. Corbyn, burada “Sizinle dayanışma içindeyim” açıklamasında bulunarak, terör örgütüne desteğini söylemişti. Ülke yöneticilerinden destek alan, Fransa’daki PKK yandaşları, geçtiğimiz günlerde Avrupa Konseyi binasının önünde gösteri yapıp Türkiye aleyhinde kara propaganda faaliyetinde bulunmuş ve bu sırada kendilerine tepki gösteren Türk öğrencilere de saldırmışlardı.

İSVEÇLİ MİLLETVEKİLLERİ DE FETÖ VE PKK'YA AÇIKTAN DESTEK OLMUŞLARDI!

İsveç Bağımsız Milketvekili eski terörist Amineh Kakavabeh..
İsveç Bağımsız Milletvekili eski terörist Amineh Kakavabeh

 

İsveç, Finlandiya ile birlikte NATO'ya girmek istiyor. Ancak, Türkiye'de yıllardan beri binlerce terör eylemleri yapan PKK ve Suriye uzantısı olan PYD/YPG'ye destek olduğu ortaya çıktığı için Türkiye'den veto görüyor. Teröre destek veren İsveç bağımsız milletvekili ve eski bir terörist olan Emineh Kakabaveh, FETÖ'cülerin iade edilmemesi konusuna da karşı çıkmıştı.

Avrupa'da FETÖ-PKK işbirliği! Her alanda ortak hareket ediyorlar! - Resim : 4

İsveç Sol Parti milletvekili olan İran asıllı Daniel Riazat'ın da bölücü terör örgütü PKK'ya olduğu kadar FETÖ'ye destek verdiği biliniyor. FETÖ elebaşının manevi oğlu Enes Kanter ile terör örgütü PKK/PYD destekçisi Daniel Riazat ile geçtiğimiz günler de İsveç Meclisi'nde buluşmuştu.

Avrupa'da FETÖ-PKK işbirliği! Her alanda ortak hareket ediyorlar! - Resim : 5

Avrupa'da FETÖ-PKK işbirliği! Her alanda ortak hareket ediyorlar! ile ilgili etiketler Enes Kanter FETÖ PKK PYD İngiliz İşçi Partisi Jeremy Corbyn
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.