Avrupa Yakası'nın Yaprak'ının değişimi şaşırttı!

Efsane dizi Avrupa Yakası'nda Yaprak karakterine hayat veren Hale Caneroğlu ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Caneroğlu'nun değişimi ise herkesi şaşkına çevirdi...

Avrupa Yakası’nın Yaprak’ı Hale Caneroğlu, ikinci evliliğinden sonra ekranlara ara verdi. Oynadığı dizide çılgın dergi editörü rolüyle tanınan Caneroğlu şimdilerde sıradan bir hayat yaşıyor. Özgür Fidanoğlu ile nikah masasına oturan Caneroğlu evliliğinden bir kız çocuğu sahibi oldu.

hale-caneroglu-instagram-1-1-660x365
Caneroğlu bir süre eşinin işleri gereği yurt dışında yaşadı. Artık Türkiye’ye dönen Hale Caneroğlu, kişisel gelişim koçluğu yapıyor. Eskisi kadar fazla kameralar karşısına çıkmayan Caneroğlu, kızıyla birlikte geçirdiği zamanlarda çektiği pozlarını sosyal medya sayfasında da paylaşıyor.

hale-caneroglu-instagram-1-660x365

"ÇOK HAVALIYDIM"

Caneroğlu’nun, takipçilerinden çok sayıda beğeni alan bu paylaşımı da yeni hayatını esprili bir şekilde özetliyor. Caneroğlu’nun “Önceden çok havalıydım! Kırmızı halıda en şık seçilir, trendler bile yaratırdım. Şimdi benim miniğe lazımlık öğretiyorum” notunu yazdığı bu paylaşımı takipçilerinin beğeni yağmuruna tutuldu.

halecaneroglu1

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ının değişimi şaşırttı! ile ilgili etiketler avrupa yakası yaprak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.