Avrupa Yakası'nı unutturacak dediler, reytinglerde çakıldı!

Reyting yarışının yaşandığı Pazar akşamının birincisi Survivor, ikincisi Savaşçı olurken iddialı bir şekilde başlayan Gülse Birsel'in Jet Sosyete dizisi 10. sıraya kadar düştü.

Star TV ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete ilk bölümüyle Çocuklar Duymasın'ı geçmişti. Ancak dizi 2. bölümde reytinglerde çakıldı.

10. SIRAYA KADAR DÜŞTÜ

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın, reytinglerde 4. sırada yer alırken Jet Sosyete 10. sıraya kadar düştü. Reyting birincisi ise TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor oldu.

İddialı bir şekilde başlayan dizinin 'Avrupa Yakası'nı unutturacağı konuşulurken bu kadar kötü gitmesi Gülse Birsel hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

İşte reyting listesi:

cocuklar-duymasin-a-rakip-gosterilen-jet-sosyete-10601977_7960_m

Avrupa Yakası'nı unutturacak dediler, reytinglerde çakıldı! ile ilgili etiketler Jet Sosyete reyting Gülse Birsel avrupa yakası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.