Avrupa teşkilatında peş peşe istifalar yaşanıyor

Geçtiğimiz yıl Ankara'da bir poligonda "Hedefimiz kadın" diyerek ateş ettiği kağıttaki rehine kadına tüm mermileri sıktığı görülen Ali Işıner Hamşioğlu, İYİ Parti'nin Avrupa teşkilatında isyan çıkardı. Skandal görüntüler sonrasında büyük tepki çeken Hamşioğlu, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu tarafından, Avrupa’dan sorumlu teşkilat başkan yardımcılığına getirildi. Bu gelişme üzerine İYİ Parti'nin Avrupa yapılanmasında peş peşe istifalar başladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, bir süre önce Dış Türkler Başkanlığı Avrupa’dan Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine Ali Işıner Hamşioğlu’nu getirdi. 

Oysa Hamşioğlu, bir yıl önce atış poligonunda çekilen 'hedefimiz kadın' dediği bir video ile gündeme gelmiş büyük de tepki çekmişti. Üstelik bu Hamşioğlu'nun ilk vukuatı da değildi. Hamşioğlu'nun hakkında daha önce de kadına şiddet, silahla ev basma ve tehditten işlem yapılmıştı. 

Ayrıca, İYİ Parti'de görevli N.A. adlı kadın kendisine duygusal ilişki teklif eden ve evlenmek istediğini söyleyen Ali Işıner Hamşioğlu'nun teklifini reddedince tehdit edildiğini iddia etmişti.

Avrupa teşkilatında peş peşe istifalar yaşanıyor

N.A., ”Benim hakkımda konuşan bir köşede ölü bulunur. Seni hırpalayacağım; benim haberim olmadan adım atmayacaksın" diye kendisini tehdit ettiğini ve bir ara kapısına kadar silahla geldiğini ileri sürdüğü Hamşioğlu'ndan korunmak için mahkemeye başvurmuştu.

İşte bu skandal atama İYİ Parti'nin Avrupa Teşkilatlarında isyana neden oldu.  

SuperHaber, İYİ Parti Avrupa Teşkilatlarından gelen şikayetler üzerine yaptığı araştırma sonucunda, partide Disiplin Kurulu eski üyesi de olan Hamşioğlu'nun yeni görevi sonrası skandal görüntülerinin yeniden tartışılmaya başlandığı bilgisine ulaştı.

AVRUPA’DA İSTİFALAR BAŞLADI

İYİ Parti'nin içinden gelen bilgilere göre, Hamşioğlu’nun paylaşımını hatırlayan Avrupa teşkilatında "Genel Başkanı kadın olan bir partide, böyle rezalet olur mu?” denilerek üyeler peş peşe istifa etmeye başladı.

SuperHaber Hamşioğlu'nun atamasından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in haberinin olmadığı bilgisine de ulaştı.

Avrupa teşkilatında peş peşe istifalar yaşanıyor ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Avrupa istifa Yavuz Ağıralioğlu Ali Işıner Hamşioğlu teşkilat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.