Avrupa, terör örgütüne yine kucak açtı! İngiltere'den sonra İtalya'da PKK yürüyüşü

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından hazırlıkları sürdürülen Suriye operasyonu öncesinde Avrupa'nın göbeğinde bir terör gösterisi daha düzenlendi. İtalya'nın başkenti Roma'da terör örgütü PKK yandaşları yürüyüş düzenleyip sloganlar attı. Yürüyüşe katılan Palermo Belediye Başkanından skandal açıklamalar geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki büyük operasyon hazırlığı sürerken, terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki sempatizanları sokağa dökülmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti Londra'da polis korteji eşliğinde yürüyüş yapan PKK yandaşlarından sonra, İtalya'nın başkenti Roma'da da sözde örgüt lehine yürüyüş gerçekleştirildi.

Terör örgütü PKK'nın sözde gençlik hareketleri tarafından organize edilen yürüyüşte örgütle bağlantılı sözde dernek ve grupların sembolleri taşındı.

PALERMO BELEDİYE BAŞKANINDAN SKANDAL SÖZLER

PKK yandaşlarının yürüyüşüne İtalya'nın en büyük şehirlerinden Palermo'nun Belediye Başkanı Leoluca Orlando da katıldı. Adeta örgüt savunuculuğunun üstlenen Orlando, "Türk işgaline karşı ve barış hakkını savunmak için bu gösteriye katılıyorum. Türkiye’ye karşı Rojava'nın yanındayız." u.nmlusuinzn dupon,

 

Avrupa, terör örgütüne yine kucak açtı! İngiltere'den sonra İtalya'da PKK yürüyüşü ile ilgili etiketler PKK İtalya Roma PKK yürüyüşü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.