Avrupa Süper Ligi'ne katılan kulüplere büyük şok!

Geçtiğimiz haftalarda Avrupa futbolunda deprem etkisi yaratan Avrupa Süper Ligi'ne UEFA'dan ceza yağdı. UEFA, Süper Lig'den ayrılan 9 kulübün Şampiyonlar Ligi gelirlerinin yüzde 5'ine 1 yıl süreyle el koydu. Öte yandan 9 kulüp UEFA'dan izinsiz bir turnuvaya katılmaları durumunda 100 milyon euro tazminat ödemeyi kabul etti.

UEFA, Avrupa futbolunda deprem etkisi yaratan ve kurulduktan 2 gün sonra dağılan Avrupa Süper Ligi için ceza yağdırdı.

Avrupa Süper Ligi'nden ayrıldığını açıklayan 9 kulübün gelirlerinin yüzde 5'ine 1 yıl el konulacağını belirten UEFA, ayrıca bu kulüplerin altyapı projelerine 15 milyon Euro bağışlayacağını belirtti.

UEFA, projeden ayrılmayan Real Madrid, Barcelona ve Juventus için ise disiplin sürecinin başlatıldığını açıkladı. Öte yandan anlaşma sağlayan Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Tottenham, Atletico Madrid, Milan ve Inter, UEFA'dan izinsiz bir turnuvaya katılmaları durumunda 100 milyon Euro tazminat ödemeyi kabul etti.

Avrupa Süper Ligi'ne katılan kulüplere büyük şok! ile ilgili etiketler UEFA Ceza avrupa süper ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.