Avrupa Şampiyonasında bir ilk! İlk kez kendi kalesine atılan bir golle başladı

EURO 2020’nin açılış maçında İtalya'ya karşı mücadele eden Türk milli futbol takımından Merih Demiral, şampiyonanın ilk golünü kendi kalesine attı. Bu gol turnuvanın ilk golü olmakla kalmadı, Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde ilk kez bir şampiyona, bir futbolcunun kendi kalesine attığı golle başladı.

Türkiye ile İtalya, EURO 2020’nin açılış maçında Roma Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldi. Şampiyonanın ilk golü Merih Demiral'dan kendi kalesine geldi. Böylece Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde ilk kez turnuvanın ilk golünde bir futbolcu kendi kalesine gol attı.

EURO 2020’nin açılış karşılaşmasında A Milli Futbol Takımı, Roma Olimpiyat Stadı’nda İtalya ile karşı karşıya geldi. Maçın 53. dakikasında sağ kanatta topla buluşan ve ceza sahasına giren Berardi’nin ortasında Merih Demiral, göğsüyle ters bir vuruş yaparak topu kendi kalesine attı. Bu gol turnuvadaki ilk gol oldu ve Avrupa Futbol Şampiyonası tarihine geçti. Euro 2020, ilk kez bir futbolcunun kendi kalesine attığı golle başlayan Avrupa Futbol Şampiyonası oldu.


İHA

 

Avrupa Şampiyonasında bir ilk! İlk kez kendi kalesine atılan bir golle başladı ile ilgili etiketler Merih Demiral EURO 2020 Türkiye İtalya maçı Avrupa Futbol Şampiyonası tarihte ilk
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.