Avrupa Ligi'nde VAR var mı? UEFA Avrupa Ligi VAR Sistemi nasıl?

Avrupa Liginde VAR var mı? UEFA Avrupa Ligi'nde Grup mücadeleleri başladı. Bu Akşam oynanan Sivasspor-WillaReal maçı sonrası taraftarlar Avrupa liginde VAR var mı araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Avrupa Ligi'nde VAR var mı? Avrupa Ligi'nde VAR Neden yok? İşte detaylar...

AVRUPA LİGİ'NDE VAR VAR MI?

UEFA, bu sezon UEFA Avrupa Ligi eleme turlarından itibaren bu turnuvada da Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin kullanılacağını duyurdu.
Bu karar geçtiğimiz eylül ayında Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da toplanan UEFA İcra Kurulu tarafından alınmıştı.

VAR sisteminin 20 Şubat’taki eleme maçlarından itibaren bu sezon Avrupa Ligi’ndeki tüm maçlarda kullanılacağı belirtildi.

UEFA Hakem Komitesi Başkanı Roberto Rosetti, konuyla ilgili yaptığı açıklamada VAR sisteminin çok önemli bir futbol projesini olduğunu vurguladı ve “Artık Avrupa Ligi’nde de VAR sistemi olacağı için çok mutluyuz. Hakemlerin doğru kararları vermesinde çok önemli rolü olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Avrupa Ligi'nde VAR var mı? UEFA Avrupa Ligi VAR Sistemi nasıl? ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi UEFA avrupa liginde var var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.