UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman?

Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman? Galatasaray'ın rakipleri ne zaman belli olacak?... Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde grubunu üçüncü bitirip yoluna UEFA Avrupa Ligi'ne devam etmesinin ardından taraftalrar gözünü UEFA Avrupa Ligi'ne çevirdi. Futbolseverler Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman? Galatasaray'ın rakipleri ne zaman belli olacak? İşte bu sorular şu sıralar Galatasaraylı taraftarların kafasındaki soru işaretlerinden. Cimbom Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etti. Peki rakipleri ne zaman belli olacak. İşte Galatasaray'ın rakiplerinin belli olacağı tarih.

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman?

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Avrupa Ligi kura çekimi 17 Aralık Pazartesi günü saat 15.00'te çekilecek. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri bu kura çekimi ile belli olacak. Beşiktaş da grubundan çıkmayı başarırsa, üç temsilcimiz kura çekiminde rakiplerini bekleyecek.

MAÇLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunun ilk maçları 14 Şubat'ta, rövanşları 21 Şubat'ta oynanacak. Bir sonraki tur için kura çekimi ise 22 Şubat'ta yapılacak.

 

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman? ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.