Avrupa kulüpleri Vedat Muriqi için yarışıyor!

Vedat Muriqi için açıklamalar yapan Haluk Canatar "İtalya, İspanya ve İngiltere liglerinden kulüpler olduğu bilgisini size verebilirim" dedi.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Vedat Muriqi'nin menajeri Haluk Canatar, Kosova basınına konuştu.

 İŞTE CANATAR'IN AÇIKLAMALARI...

"Muriqi ile Fenerbahçe Kulübü arasında 2023 yılına kadar devam eden bir sözleşme var, bu yüzden Vedat’ın başka bir kulübe transferi konusunda inisiyatif kullanma hakkının Fenerbahçe Kulübü’nde olduğunu belirtmek isterim. Şu ana kadar Avrupa’da değişik ülkelerden Vedat hakkında ön bilgi isteyen kulüpler oldu.

Avrupa kulüpleri Vedat Muriqi için yarışıyor!

"FENERBAHÇE İLE BİLGİ AMAÇLI PAYLAŞTIM"

 Ben de bu kulüplerin isimlerini Fenerbahçe ile bilgi amaçlı paylaştım. Vedat ile ilgilenen ve benimle iletişime geçen kulüplerin isimlerini vermeden, sadece İtalya, İspanya ve İngiltere liglerinden kulüpler olduğu bilgisini size verebilirim.

"TALEPLERİ DEĞERLENDİRECEK TEK ADRES..."

 Ligler bittikten sonra olabilecek talepleri ve bonservis bedelini değerlendirecek tek adres Fenerbahçe Spor Kulübü’dür. Tabii ki çok önemli bir husus daha var. Vedat’ın şu an Fenerbahçe Kulübü'nde çok mutlu olduğunu, başka bir kulübe transfer olmak gibi bir çaba içerisinde olmadığını özellikle belirtmek isterim."

FENERBAHÇE'DEN TEKLİF...

 İspanyol basını sezon sonunda Espanyol ile sözleşmesi biten Naldo'nun Fenerbahçe'den teklif aldığını iddia etti.

 

Avrupa kulüpleri Vedat Muriqi için yarışıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Vedat Muriqİ Süper Lig Haluk Canatar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.