Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'na milli sporcularımız damga vurdu

5-10 Temmuz tarihlerinde Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'nda milli sporcular büyük bir başarı elde etti. 1500 Metre Serbest mesafesinde yarışan milli sporcumuz Merve Tuncel 16:13.68'lik derecesiyle altın madalya kazanırken, madalyasını Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın takdim etti.

Milli yüzücüler, birbirinden farklı kategorilerde başarılı bir şekilde Türkiye'yi temsil ederken, 1500 Metre Serbest mesafesinde yarışan milli sporcu Merve Tuncel 16:13.68'lik derecesiyle altın madalya kazandı.

Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'na milli sporcularımız damga vurdu

İSTİKLAL MARŞIMIZ BÜYÜK BİR COŞKUYLA SÖYLENDİ

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, 1500 Metre'de altın madalya kazanan Merve Tuncel'e madalyasını takdim etti. Merve'nin şampiyonluğu sonrası İstiklal Marşı, Bükreş'te büyük bir coşkuyla söylendi.

Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'na milli sporcularımız damga vurdu - Resim : 2

YÜZME FEDERASYONU BAŞKANI MÜSABAKARDAKİ SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın ayrıca Merve Tuncel ile birlikte Azerbaycanlı sporcu Ramil Valizade ile de bir araya gelerek iki sporcuyu tebrik etti.

İHA

Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'na milli sporcularımız damga vurdu ile ilgili etiketler Romanya Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası milli sporcular Milli yüzücüler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.