Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda hatasız performans

Mersin'de düzenlenen Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda Milli takım, birinci sırada finale yükseldi. Elemeleri başarılı şekilde geçen milli sporcular, hafta sonu yapılacak finallerde madalya mücadelesi verecek.

Mersin'de düzenlenen Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nın 2. gününde takımlar, büyükler kategorisinde eleme müsabakaları için podyuma çıktı.

Türkiye Cimnastik Milli Takımı sporcuları Ümit Şamiloğlu, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Abdelrahman Elgamal, atlama tahtası, paralel bar, barfiks, kulplu beygir ve yer disiplinlerinde sergiledikleri hatasız performansları ile dikkat çekti.

Milli takımımız 1.sırada finale yükselirken; Abdelrahman Elgamal yer, halka, atlama masası ve barfiks aletinde, Ahmet Önder yer, atlama masası ve barfiks aletinde, İbrahim Çolak paralel ve halka aletinde, Ferhat Arıcan ise kulplu beygir ve paralel aletinde finale kalma başarısı gösterdi.

Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda hatasız performans

Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda hatasız performans ile ilgili etiketler cimnastik Mersin Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.