Avrupa defteri, 'videoya' kurban gitti!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nden elenmesinin ardından pek çok sebep ortaya atıldı. Birçok kişi ise bu mağlubiyetin nedeni olarak, VAR'ın (Video Yardımcı Hakem) ligde olmayışını gösterdi. Bu durum, taraftarlara "VAR'lığı dert yokluğu yara!" dedirtti.

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray dün gece Avrupa Ligi'nden elendi. Ligimizde yaşanan VAR'ın (Video Yardımcı Hakem) Avrupa Ligi'nde olmaması, "VAR'lığı dert yokluğu yara!" dedirtti.

"VAR'LIĞI DERT YOKLUĞU YARA!"

Fenerbahçe, 1-0 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda Rusya'nın Zenit takımına 4. dakikada Magomed Ozdoev, 37. ve 76. dakikalarda Sardar Azmoun'un golleriyle 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Fenerbahçe'nin 13. dakikada penaltısı verilmedi. Galatasaray ise ilk maçta 2-1 yenildiği Benfica ile deplasmanda golsüz berabere kaldı ve Avrupa kupalarına veda etti. 85. dakikada Emre Akbaba'nın Benfica'ya attığı net gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ligimizde yaşanan VAR'ın (Video Yardımcı Hakem) Avrupa Ligi'nde olmaması, "VAR'lığı dert yokluğu yara!" dedirtti.

 PENALTI İSYANI

Zenit - Fenerbahçe maçının 13. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Zenit'in golünden sonra baskısını arttıran Fenerbahçe'de Eljif Elmas, sol kanattan açılan ortada hava topu mücadelesinde ceza alanında yerde kaldı. Eljif’in arkadan ittirildiğini düşünen Fenerbahçeli futbolcular yoğun şekilde penaltı itirazlarında bulunurken İngiliz hakem Michael Oliver
‘devam’ dedi.

YİNE HAKEMLER

Galatasaray'ın İstanbul'da oynadığı ilk maçta İspanyol hakem, Benfica lehine olmayan bir penaltı vermiş ve karşılaşmanın sonucuna direkt etki etmişti. Dün akşamki rövanşta da bu kez devreye Rumen hakem girdi. 85. dakikada sol kanattan Nagatomo'nun yaptığı ortaya Diagne'nin vurduğu kafada top kaleciden döndü. Seken topu Emre Akbaba ağlara gönderdi ama hakem Ovidiu Hategan Diagne'nin ofsaytta olduğu gerekçesiyle golü geçersiz saydı.

Avrupa defteri, 'videoya' kurban gitti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.