Avrupa, Advocaat’la dalga geçiyor!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Dick Advocaat, Hollanda’nın Belarus’u 3-1 yendiği maçtan önce yapılan basın toplantısında basın mensuplarının yönelttiği soruya verdiği cevap ile Avrupa'da gündeme oturdu

Hollanda'nın Belarus'u 3-1 yendiği maçtan önce yapılan basın toplantısında Dick Advocaat'a basın toplantısında birçok soru yöneltilmişti.

Bunlardan biri, İsveç'in Lüksemburg karşısında averaj farkını açıp açmayacağı yönündeydi. Tecrübeli çalıştırıcı, “8-0 yenecek değiller. Ne aptal bir soru bu” yanıtını vermişti. İsveç, Lüksemburg'u 8-0 yenince, Advocaat, Avrupa'da alay konusu oldu.

Hem sosyal medyada hem de Avrupa basınında 70 yaşındaki teknik adamın karşısındaki kişiyi küçük düşürmeye çalışırken kendisinin küçük düştüğü vurgulandı. Bu arada tecrübeli çalıştırıcı, İsveç'i 6-0 ya da 7-0 yenebileceklerini söyledi!

Dünya Kupası yolunda şansını son maça taşımak isteyen Hollanda, mucizelere kalan Belarus karşısında son dakikalarda gelen gollerle 3-1 kazandı ama İsveç’in Lüksemburg’u 8-0 yenmesinin ardından şansı oldukça azaldı.

Puanını 16’ya çıkaran Hollanda, son maça İsveç’in 3 puan gerisinde girdi. Hollanda’nın grupta 2. olabilmesi için İsveç karşısında 7 farklı bir galibiyet alması gerekiyor.

Avrupa, Advocaat’la dalga geçiyor! ile ilgili etiketler Hollanda Avrupa Advocaat Dalga
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.