Avrasya Tüneli'nden geçerken alevler içinde kaldı

Avrasya Tüneli'nden geçen bir otomobilde yangın çıktı. Olay yerine itfaiye gelirken, tünel bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Avrasya Tüneli'nde Avrupa istikametinden Anadolu istikametine giden yabancı plakalı bir araçta, henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıkmıştı.

Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle tünel ulaşıma kapatıldı. Bölgede yoğun trafik oluştu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, Avrasya Tüneli saat 21.30 itibariyle ulaşıma açıldı.

Avrasya Tüneli'nden geçerken alevler içinde kaldı


VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, "Bugün saat 21.20'de Avrasya Tüneli'nde Avrupa istikametinden Anadolu istikametine seyir halindeki yabancı plakalı bir araçta, henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıkmıştır. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince söndürülen yangında yaralı ve can kaybı bulunmamaktadır. Geçici süreyle trafiğe kapatılan Avrasya Tüneli saat 21.30 itibariyle ulaşıma açılmıştır." denildi.

Avrasya Tüneli'nden geçerken alevler içinde kaldı - Resim : 2

Avrasya Tüneli'nden geçerken alevler içinde kaldı ile ilgili etiketler Avrasya Tüneli Yangın araç yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.