AVM'ler hastane veya yatay otele dönüşecek

Koronavirüs salgınıyla başlayan hayatın her alanındaki değişime AVM'ler de uydu. Alışveriş merkezleri yatay otel veya hastaneye dönüşüyor. Lucis Global Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Öztanık, “Dönüşüme ihtiyacı olan AVM'lerle ilgili çalışma yürütüyoruz” diye konuştu.

Koronavirüs salgını, birçok sektörü zora sokarken dönüşüm yatırımlarına da yol açıyor. Özellikle bu dönemde iş yapamayan AVM'ler yatay otel veya hastane gibi projelere dönüşmek için gün sayıyor. Turizm ve konaklama sektörünün köklü firmalarından Lucis Global'in yönetim kurulu başkan yardımcısı İsmet Öztanık, "Faaliyet göstermekte sıkıntı yaşayan ve dönüşüme ihtiyacı olan AVM ve otellerde yeni iş modelleri üzerinde çalışmalar yürütüyoruz" diye konuştu.

TEKLİFLER GELİYOR

"AVM'lerin depo, okul, dikey şehir seracılığı, hastane ya da yatay otellere dönüşmesi gerekiyor. Grup olarak gerek dönüşüm, gerekse işletmecilik projelerinin içinde yer almayı istiyoruz" diyen Öztanık bankaların elindeki AVM, otel gibi gayrimenkul portföylerinin nitelikli yönetimi için talepler geldiğini belirtti.

AVM'ler hastane veya yatay otele dönüşecek ile ilgili etiketler AVM Hastane koornavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.