AVM'de 'maske' kavgası!

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde maskesi çenesinin altında dolaşan kadın, güvenlik görevlisi tarafından uyarıldı. Yeni yemek yediğini ve o nedenle maskesini indirdiğini söyleyen kadın ile personel arasında tartışma yaşandı. Kadın, sinir krizi geçirirken o anlar bir başka müşterinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Esenyurt’ta bulunan bir alışveriş merkezinde yaşandı. İddiaya göre, yemek katından inen bir kadına alışveriş merkezinde görevli güvenlik personeli, maskesini çenesinin altında tuttuğu için uyardı.

Uyarı üzerine çılgına dönen kadın henüz yeni yemek yediğini o yüzden maskesinin öyle olduğunu ve güvenlik personelinin kendisine hakaret ettiğini söyledi. Sinir krizi geçiren kadını çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi. Diğer katta olan vatandaşlar ise o anları şaşkınlıkla izledi.

AVM'de 'maske' kavgası!

“NEYE GÜVENEREK NEYE DAYANARAK BU ŞEKİLDE KONUŞABİLİYORLAR”

Olaya şahit olduğunu söyleyen bir vatandaş ise “Neye güvenerek neye dayanarak bu şekilde konuşabiliyorlar. Üstelik hemcinsine karşı psikolojik şiddet doğru bir şey değil. Hep birlikte aşağıya iniyorduk bir güvenlik personeli bir kadına ‘maskeni düzelt’ dedi. Daha önce de benim küçük kızıma ‘maske takmamışsın hemen buradan çık’ gibi kötü bir üslupla konuşmuştu. Bu hareket çok yanlış hem de böyle güzel elit bir alışveriş merkezi personelin insanlara bu şekilde aşağılayarak hakaret etmesi hoş değil” ifadelerini kullandı.

İHA

AVM'de 'maske' kavgası! ile ilgili etiketler Esenyurt AVM maske Kavga güvenlik görevlisi tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.