AVM'de dolaşırken çantadaki silah patladı

Afyonkarahisar’daki bir alışveriş merkezinde görülmez bir kaza yaşandı. AVM içerisindeki mağazada dolaşan Hikmet G'nin çantasındaki silah bir anda patladı. Silahtan çıkan kurşun bu sırada yanında olan akrabasına isabet etti. Olay nedeniyle büyük panik yaşanırken yaralı adam olay yerine gelen ambulanslar hastaneye kaldırıldı.

Olay, Güvenevler Mahallesi'ndeki Park Afyon Alışveriş Merkezi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, infaz koruma memuru olarak görev yapan Hikmet G., (49) akrabası olan Basri Y. (20) ile birlikte AVM’ye alışveriş yapmak için geldi.

AVM'de dolaşırken çantadaki silah patladı

İkili girdiği bir mağazada dolaşırken iddiaya göre, Hikmet G.’nin çantasında bulunan ruhsatlı tabancası bilinmeyen bir sebeple ateş aldı. Tabancadan çıkan mermi yanında bulunan Basri Y.’ye isabet etti. Kanlar içinde kalan talihsiz adam yere yığıldı.

AVM'de dolaşırken çantadaki silah patladı - Resim : 2

Olayı gören mağaza çalışanları durumu polise bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bacağından yaralanan Basri Y.’yi ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri olay yerinde incelemeler yaparak mağazanın ve alışveriş merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarını aldı. Olayın ardından Hikmet G., ifadesi alınmak üzere Kocatepe Polis Merkezi'ne götürüldü. 

AVM'de dolaşırken çantadaki silah patladı ile ilgili etiketler AVM silah Afyonkarahisar çanta
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.