Avlu'da Deniz'e beklenmedik ceza! /VİDEO

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun geçtiğimiz akşam ekranlara gelen bölümüne Demet Evgar'ın canlandırdığı Deniz karakterinin mahkeme sahnesi damga vurdu.

Başrollerinde Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray ve Nergis Öztürk'ün yer aldığı Avlu dizisi 16. son bölümüyle nefesleri kesti. 

SON SÖZÜ SORULAN DENİZ'DEN DUYGUSAL KONUŞMA

Deniz yargılandığı davada 25 yıl hapis cezası istemiyle karşı karşıya geldi. Mahkeme heyeti kararı açıklamadan önce Deniz'den son sözünü sordu. Gözyaşları içinde konuşan Deniz, 'Yargılandığım suçlardan beraat ederek 8 ayımı cezaevinde geçirdim. Aslında tam da bu sebeple kızımı kaybettim. Çünkü olmam gerektiği zaman olmam gerektiği yerde değildim. Kızımı koruyamadım, kızım öldürüldü. Bunun hesabını verecek kim var? Kızımın katili dışarda elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyorsa ben sakin olamam. Buna sebep olanlar yüzleri hiç kızarmadan beni katil olarak suçluyorlar. Benim hayatımda adaletin geldiği son nokta. Benim cezamla ilgili o kitapta ne yazdığı hiç umurumda değil' şeklinde konuştu.

Mahkeme Başkanı ise Deniz'in sözlerinin ardından kararı açıkladı. Mahkeme sonucunda, Deniz Demir'e adam öldürmeye tam teşebbüs suçundan 15 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

Avlu'da Deniz'e beklenmedik ceza! /VİDEO ile ilgili etiketler Avlu Ceza deniz demir 15 yıl
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.