Avlu Hasret kime aşıktı? Hikayesi neydi? Avlu son bölüm izle! Deniz kaç yıl yedi?

Star TV'nin Avlu dizisinde Hasret'in yaşadıkları ön plana çıktı. Avlu Hasret kime aşıktı? Hikayesi neydi? Avlu son bölüm izle! Deniz kaç yıl yedi? Görüntüler ve Hasret'in hikayesi haberimizde...

Star TV'de yayınlanan Avlu dizisinin sevilen karakterlerinden Hasret'in yaşadıklaro izleyenlerin yüreğini dağladı. Avlu Hasret kime aşıktı? Hikayesi neydi? Avlu son bölüm izle! Deniz kaç yıl yedi? ve ayrıntılar bu haberde bulunuyor.

Avlu Hasret kime aşıktı? Hikayesi neydi? Avlu son bölüm izle! Deniz kaç yıl yedi?

Avlu dizisinde Ayça Damgacı'nın canlandırdığı Hasret Şengül karakteri yaşam öyküsü ile öne çıkıyor. Hasret'in hayatı ve aşık olduğu kişi merak ediliyor.

AVLU- HASRET'İN HİKAYESİ İZLE

AVLU 16. BÖLÜM İZLE

AVLU 16. BÖLÜM ÖZETİ
Star TV'nin gerilim yüklü dizisi Avlu yeni bölümü ile ekranlara geldi. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin 16. bölümünde Deniz'in dava günü yaklaşmıştır. Avlu 16. bölüm izle! Deniz’in davası ne olacak? 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son görüntüler ve yeni sahnelere haberimizden ulaşın.

Deniz’in gerginliği sürmektedir çünkü şimdi de mahkemeye çıkmaya hazırlanmaktadır. Bu sefer Kudret’e yaptığı saldırıdan dolayı hâkim karşısında olan Deniz’in davası nasıl sonuçlanacaktır? Deniz, Alp ile ilgili planlarını işletmeye başlarken, Zerrin de Kudret de boş durmayacaktır.


15. BÖLÜM KONUSU
Kudret İntikam Planları Yapıyor! Yeni gelen üç mahkum tüm dengeleri sarsacaktır. Diğer yandan Oktay ve Murat gerginliğindeki Zerrin’in rolü; git gide büyümektedir. Herkesin ilgisi bu üç mahkum üzerindeyken, Kudret de intikam planları içindedir. Şimdi Deniz’in aklında kocaman bir soru işareti vardır: Alp’in Deniz’i öldürmesi için gönderdiği kiralık katil, yeni gelen mahkumlardan hangisidir?

14. BÖLÜM
Zerrin müdürün herkesi şoke eden cezasına karşılık cezaevinde isyan çıkmıştır. Bu isyandan sonra Zerrin, hamlelerine sertliğini arttırarak devam edecektir. Taraflar iyice gerilmiş ve herkes gerçek rengini belli etmeye başlamıştır. Bu sırada Oktay’ın aleyhinde yazılacak olan rapor gerginliği git gide büyümektedir. Tüm bunlar olurken Deniz, Alp’ten öcünü almak için kurguladığı planı işletmekte başarılı olabilecek midir?

Avlu Hasret kime aşıktı? Hikayesi neydi? Avlu son bölüm izle! Deniz kaç yıl yedi? - Resim : 2

AVLU KONUSU
Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan’ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır. Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz’in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret.

İki kadın da Deniz’i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz’in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır.

Tanıtım, yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

AYÇA DAMGACI
Ayça Damgacı, 1973, İstanbul doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Başından geçen olaylara dayanan, senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı 2008 yapımı Gitmek filmiyle tanınır.

İktisat okumaktan vazgeçti ve oyuncu olmaya karar verdi. Önce Şahika Tekand Oyunculuk ve Sanat Stüdyosu'na devam etti. Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Tiyatro Oyunevi kadrosuna katıldı. Ayrıca Göçebe Şarkılar adlı bir grupta solistlik yapıyor. Oyuncu 2013–2015 yıllar arasında Star TV'de yayınlanan Aramızda Kalsın adlı dizide Hatçik karakterini canlandırmıştır. Oyuncu 2015-2016 sezonunda O Hayat Benim kadrosuna dahil oldu. 2018 yılından itibaren Avlu dizisinde Hasret rolünü canlandırıyor.

Hama Ali ve "Gitmek"
Damgacı 2001 yazında tanıştığı Kuzey Iraklı Kürt yönetmen Ravin Asaf'tan film teklifi aldı. Saddam Hüseyin döneminde yağmalanan köylerden birinin hikâyesini anlatan Sarı Günler adlı bu filmde oynamayı kabul etti. Adıyaman'daki sette Kuzey Iraklı oyuncu Hama Ali Khan'la tanıştı. Birbirlerine aşık oldular. Ancak Khan'ın Türkiye'de kalma izni film süresiyle sınırlıydı. Çekimlerin ardından Irak'a döndü. Çift bundan sonra telefonlaşmaya ve mektuplaşmaya devam etti. Bir süre sonra Damgacı, Khan'ın yanına, savaş halindeki Irak'a gitmeye karar verdi. Irak sınırını geçemeyen Damgacı ile Khan sonunda İran'da buluştu.

Khan'la tanıştıkları zaman İstanbul'daki arkadaşlarına ondan "tam bir Kürt Marlon Brando" diye söz eden Damgacı, hikâyelerinden yola çıkarak yazdığı senaryoya da Gitmek: My Marlon and Brando adını verdi. Filmi, senaryoyu Damgacı'yla birlikte yazan ve Tiyatro Oyunevi'nde oyuncu yönetmenliği yapan Kürt yönetmen Hüseyin Karabey çekti. Film ilk kez Rotterdam Film Festivali'nde seyirciyle buluştu.

Ödüller
27. Uluslararası İstanbul Film Festivali - Gitmek, En İyi Kadın Oyuncu
15. Altın Koza Film Festivali - Gitmek, En İyi Kadın Oyuncu (Selen Uçer'le paylaştı.)
14. Uluslararası Saraybosna Film Festivali, 'Gitmek', En İyi Kadın Oyuncu
14. Türkiye/Almanya Film Festivali Nurnberg, Gitmek En iyi Kadın Oyuncu

Filmografi
Gitmek (2008; film)
Ay Lav Yu (2010; film)
Yozgat Blues (2013; film)
Aramızda Kalsın (2013–2015; dizi)
O Hayat Benim (2015–2016; dizi)
Avlu (2018–)

Rol aldığı tiyatro oyunları
Yala Ama Yutma!
Beklerken
İstanbul'da Bir Dava
Dillerde Günahkar
Döne Döne
Unutmak
Ormanların Hemen Önündeki Gece
Evlenme
Ceza Kolonisinde
Bebek Fil
Biraz Sen, Biraz Ben

Avlu Hasret kime aşıktı? Hikayesi neydi? Avlu son bölüm izle! Deniz kaç yıl yedi? ile ilgili etiketler Avlu hasret kime aşıktı hayat hikayesi ne avlu son bölüm izle deniz kaç yıl yedi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.