Avcı'yı yanıltmayan bir golcü Maxi Gomez!

Trabzonspor'un golcü ismi Maxi Gomez, Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı yanıltmadı. Gomez, Beşiktaş maçıyla da bir ilki yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Bu maçta Maxi Gomez, ligdeki şanssızlığını kırdı.

Trabzonspor'a transfer döneminin son günlerinde imza atan Maxi Gomez, 7 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans ortaya koymuştu. UEFA Avrupa Ligi'nde Monaco'yla deplasmanda oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kart sebebiyle eleştirilen Uruguaylı forvet, Beşiktaş mücadelesinde takımın en önemli gol silahı olarak sahaya çıktı.

AVCI'YI YANILTMADI

Nitekim Gomez, kendisine güvenen hocasını yanıltmadı. Mart 2022'den bu yana lig maçlarındaki ilk kafa golünü atan Maxi Gomez, Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'deki en erken golünü Beşiktaş filelerine gönderdi. Ligde ilk kez gol sevinci yaşayan yıldız forvet, 8. resmi maçında 2. kez fileleri havalandırırken 3. asistini yaptı.

Avcı'yı yanıltmayan bir golcü Maxi Gomez! ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Abdullah Avcı Beşiktaş Maxi Gomez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.