Avcılar'daki patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı! 3 katlı bina kullanılamaz hale geldi

İstanbul Avcılar'da dün akşam saatlerinde bir ayakkabı dükkanının içinde bulunduğu 3 katlı binada meydana gelen patlamanın boyutu gün ağarınca bir kez daha ortaya çıktı. Patlamanın yaşandığı bölge adeta harabeye dönerken, sokak ve bina drone ile havadan görüntülendi.

Avcılar'da Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Mahir Sokak'taki üç katlı binada dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen patlama ardından başlayan yangın itfaiye ekiplerinin çabası ile bitişikteki iki binaya sıçramadan söndürülürken, ön cephesi tahrip olan binadan savrulan parçalarla yaralanan 1’i ağır olmak üzere, 4 kişi tedavi altına alındı.

Avcılar'daki patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı! 3 katlı bina kullanılamaz hale geldi


Gece geç saatlerde bomba uzmanları ve K9 köpekleri ile yapılan arama sırasında sokak iki taraftan kapatıldı. Aramalar uzun sürdü. Bu sabah gün ağarınca polis bariyerleri, binanın çevresine getirilerek sokaktan kısıtlıda olsa yaya geçidine izin verildi.

Avcılar'daki patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı! 3 katlı bina kullanılamaz hale geldi - Resim : 2


Gün ağarması ile birlikte binanın ön cephesinin tümüyle tahrip olduğu, birinci kat zemininin bodrumdan kaynaklandığı sanılan patlamanın şiddetiyle yukarı doğru yarıldığı görüldü. Binadan ve önündeki duvardan kopan beton bloğun da çok kalın olduğu görüldü.

Avcılar'daki patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı! 3 katlı bina kullanılamaz hale geldi - Resim : 3

Ayakkabı imalathanesi olarak kullanılan 3 katlı bina tamamen kullanılamaz hale gelirken, sokağa bakan cephesindeki duvarı ise tamamen yıkıldı.

Avcılar'daki patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı! 3 katlı bina kullanılamaz hale geldi - Resim : 4

Avcılar'daki patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı! 3 katlı bina kullanılamaz hale geldi - Resim : 5


(İHA - DHA)

Avcılar'daki patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı! 3 katlı bina kullanılamaz hale geldi ile ilgili etiketler Avcılar patlama itfaiye Mustafa Kemal Paşa Mahallesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.