Avcılar'da yangın paniği! Barakadaki yangın binaya sıçradı

İstanbul Avcılar'da marketin depo olarak kullandığı barakada çıkan yangın iki apartmana da sıçradı. 3 katlı apartmanın ikinci katında mahsur kalan kişi camdan atlayarak yaralandı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi G-648 Sokakta market sahibinin depo olarak kullandığı barakada, saat 18.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında alevler kısa sürede yan tarafta bulunan 3 katlı 2 apartmana da sıçradı. Dumanları görenler durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

 Avcılar'da yangın paniği! Barakadaki yangın binaya sıçradı

2'NCİ KATTAN AŞAĞI ATLADI

Yangında bir kişi apartmanın 2'nci katındaki evinde mahsur kaldı. İsmi henüz öğrenilemeyen kişi, balkondan atlayacağını söyledi. Mahsur kalan kişi, çevredekilerin açtığı battaniyenin üzerine atladı. Ancak, yere düşerek kalçasından yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangın ise itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucunda söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 2 kadın da sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Mahsur kalan kişinin atladığı anlar kamaralara saniye saniye yansıdı.

Avcılar'da yangın paniği! Barakadaki yangın binaya sıçradı - Resim : 2


"CAN HAVLİYLE ATLAMAYA ÇALIŞTI"

Görgü tanığı, "Yangın var dediler hemen geldik. 2'nci katta mahsur kalmıştı ağabey. Yangın ilerlemeye başladı. Can havliyle atlamaya çalıştı. Battaniyeyi gerdik. Battaniyenin üzerine düştü. Yere kalçasının üzerine düştü" dedi.

Avcılar'da yangın paniği! Barakadaki yangın binaya sıçradı - Resim : 3

(DHA)

 

 

Avcılar'da yangın paniği! Barakadaki yangın binaya sıçradı ile ilgili etiketler Avcılar Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.