Avcılar'da pazar yeri için referandum...

Avcılar’daki Merkez Mahallesi’nde 50 yılı aşkın süreden bu yana Ahmet Taner Kışlalı Caddesi ile 3 sokakta Çarşamba günleri kurulan semt pazarının taşınması yönündeki tartışmalar sonuç vermeyince bugün referanduma gidildi.

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, referandum yapılan binaya gelerek görevlilere başarı dilerken, Merkez Mahallesi Muhtarı Mehmet Rauufoğlu da "Hayırlı olsun" diyerek oyunu kullandı. Başkan Handan Toprak Benli, halkın sağlıklı ve güvenli ortamda alışveriş ihtiyacını karşılamasından yana olduklarını, halkın demokratik bir ortamda kendi düşüncesini sandığa yansıtacağını herkesin sonuca saygılı olacağını söyledi.

Ambarlı İlkokulu’nda bugün kurulan 6 sandıkta saat 09.00’da başlayan ve 17.00’de sona erecek referandumda Merkez Mahallesi'nde oturan ve kimlikleri ile gelenler oy kullanabiliyor.

REFERANDUMDAN 'EVET' SONUCU ÇIKTI

Yapılan oylama sonunda referanduma ilginin çok düşük düzeyde kaldığı görüldü. Kullanılan toplam 765 oydan 411'i 'Evet'i tercih ederken mevcut çarşamba semt pazarının Ambarlı Mahallesi'ndeki Kapalı Semt Pazarı'na tatışınmasını istedi. 335'i 'ise Hayır' diyerek pazarın yerinde kalması yönünde oy kullandı. Kullanılan 19 oyun ise, geçersiz olduğu görüldü. Buna göre, Merkez Mahallesi'ndeki pazar Ambarlı Mahallesi'ndeki kapalı semt alanına taşınacak.

Avcılar'da pazar yeri için referandum... ile ilgili etiketler Avcılar pazar yeri referandum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.