Avcılar'da metrobüs yayaya çarptı

Avcılar İBB Sosyal Tesisler durağı yakınında metrobüs, yola giren bir kişiye çarptı. Zincirlikuyu yönüne giden metrobüs şoförünün ani fren yapması nedeniyle içerideki yolculardan 5'i yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi.

Avcılar'da metrobüs bir yayaya çarptı. Metrobüsün çarptığı yolcu ile metrobüs içinde bulunan 6 kişi hafif yaralandı. Mecidiyeköy yönünde Avcılar istikametine giden metrobüste bir yolcu rahatsızlandı.

İBB Sosyal Tesisleri durağında metrobüs şoförü aracı durdurup yolcuya bakmak için kapıyı açtı. Bu sırada metrobüsten inen bir yolcuya karşı yönde gelen başka bir metrobüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolcu ve metrobüs içinde bulunan 6 kişi hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı yolcuyu hastaneye kaldırırken, polis ekipleri de olayla ilgili çalışma başlattı.

Avcılar'da metrobüs yayaya çarptı ile ilgili etiketler İstanbul Avcılar metrobüs
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.