Avcılar'da lodos dehşeti! Kağıt gibi uçurdu...

Avcılar'da lodos nedeniyle 4 katlı bir evin çatısı monte edildiği duvarla birlikte yerinden koparak yandaki 2 katlı evin üzerine düştü. Binanın civarında o anda kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Olay saat 00.30 sularında Avcılar Tahtakale Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi.

Şiddetli lodosla birlikte 4 katlı bir binanın çatısı monte edildiği duvarla birlikte yerinden koparak yan tarafta bulunan 2 katlı bir evin üzerine uçtu.

Mahalleli gürültü üzerine korkuyla sokağa fırladı. Çatı uçtuğu anda binanın etrafında kimsenin olmaması bir faciayı önledi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaptıkları inceleme sonucunda, kopan çatıdan geriye kalan tehlike arz edecek parçaları topladı.

Avcılar'da lodos dehşeti! Kağıt gibi uçurdu...

Çatısı uçan binada kiracı olarak oturan Mustafa Taş olayla ilgili olarak, "Biz alt katta duran kiracılarız, hava yağmurlu olduğu için şimşek falan düştü sandık ama büyük bir sesle irkildik çıktığımızda binanın çatısı uçmuştu. Yani rüzgar ön cepheden girmiş, arka tarafa doğru açılmış. Allah'tan can kaybımız yok, kimseye de bir zarar vermedi" şeklinde konuştu.

Avcılar'da lodos dehşeti! Kağıt gibi uçurdu... - Resim : 2

LODOS ETKİLİ OLUYOR

İstanbul'da lodos nedeniyle sahilde dalgalar oluşurken Bakırköy'de park halindeki otomobillerin üzerine bir ağacın kopan dalları düştü.

İstanbul'da iki gündür görülen şiddetli lodos, gece de etkili oluyor. Sarayburnu ve Cankurtaran sahillerinde lodos nedeniyle dalgalar oluştu. Bakırköy'de ise lodos nedeniyle yerinden kopan ağaç dalları park halinde bulunan otomobillerin üzerine düştü. Devrilen ağaç, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kaldırılırken, otomobillerde hasar meydana geldi. Kuvvetli lodosun gece boyunca etkisini sürdüreceği öğrenildi.

Avcılar'da lodos dehşeti! Kağıt gibi uçurdu... ile ilgili etiketler Avcılar Fırtına lodos çatı uçtu ağaç devrildi
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.