Avcılar'da konuşma ve işitme engelli kişi kafasına taşla vurularak gasp edildi!

Avcılar'da, konuşma ve işitme engeli olan Sürsefa Angişhan 4 kişi tarafından başına taşla vurularak gasp edildi. Angişhan, yaşadığı olayı gazetecilere kağıda yazarak anlattı.

Olay, 31 Aralık Perşembe günü Avcılar Yeşilkent Mahallesi Duru Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, konuşma ve işitme engeli bulunan Sürsefa Angişhan (57), ablasının evinden kendi evine dönmek için yola çıktı. Bu esnada önünü kesen 4 kişi, Angişhan'dan cebindeki parasını istedi. Angişhan ne olduğunu anlamadan bir gaspçı, kafasına taşla vurdu. Angişhan'ın 500 lira ve cep telefonunnu gasp eden şüpheliler olay yerinden ayrıldı.

Avcılar'da konuşma ve işitme engelli kişi kafasına taşla vurularak gasp edildi!

Angişhan polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin gaspçıları yakalamak için çalışma başlattı. Yaşadığı gasp olayını bir kağıda yazarak anlatan Angişhan, yaşadıklarından dolayı hala başının ağrıdığını söyledi.

(DHA)

Avcılar'da konuşma ve işitme engelli kişi kafasına taşla vurularak gasp edildi! ile ilgili etiketler İstanbul Avcılar Gasp
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.