Avcılar’da banka soygunu! Kaçamadı teslim oldu

Avcılar Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi'nde bir banka şubesinde silahlı soygun gerçekleştirildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis güvenlik kameralarından tespit ettiği zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Polisin yolları kesmesi üzerine kaçamayacağını anlayan soyguncu 155’i arayarak “Kaçamıyorum, teslim oluyorum” dedi. Polis şüpheliyi soyguna yakın bir bölgede yakalayıp, teslim aldı.

Avcılar'da bir bankanın şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu.

Olay saat 14.00'da Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi üzerinde bulunan banka şubesinde yaşandı.

Bankaya müşteri gibi gelen bir kişi banka görevlisine silahını doğrultarak, paraları istedi. Görevlinin verdiği paraları alan şüpheli olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamera görüntülerini izledikten sonra eşgalini belirledikleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Avcılar’da banka soygunu! Kaçamadı teslim oldu

"KAÇAMIYORUM, TESLİM OLUYORUM"

Polis zanlının kaçışını engellemek için ilçe giriş ve çıkışlarını abluka altına aldı. Polisin yolları kapatması üzerine kaçamayacağını anlayan soyguncu 155 polis ihbar hattını arayıp, “Kaçamıyorum teslim oluyorum” dedi.

Avcılar’da banka soygunu! Kaçamadı teslim oldu - Resim : 2

GÖZALTINA ALINDI

Soyguncunun bulunduğunu bildirdiği Cihangir Mahallesi’ne ulaşan polis şüpheliyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen soyguncunun ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevki bekleniyor.

Avcılar’da banka soygunu! Kaçamadı teslim oldu ile ilgili etiketler Avcılar Banka Soygun silahlı soygun banka soygunu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.