Avcılar'da baltalı dehşet!

Sosyal medyada düşen video olay oldu. Avcılar'da evinin önündeki otomobilinin sırf yan binadaki binanın hizasına girdiği nedeniyle acımasızca balta ve sopalarla darp edilen adamın görüntüleri dehşete düşürdü. Korkunç görüntüler, kullanıcılardan büyük tepki topladı.

İstanbul Avcılar'da, sabah saatlerinde Yeşilkent Mahallesi'nde yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre komşular arasında 'araç yerime park ettin' meselesi yüzünden baltalı kavga çıktı.

Kavgada karı-kocanın baltalı saldırı nedeniyle yaralanarak hastaneye kaldırılırken 3 kişi ise gözaltına alınmıştı.

KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER KAMERAYA YANSIDI

Yaşanan olayın dehşet veren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, komşuların birbiriyle kavga etmesi şahıslardan birisinin diğerine baltayı vurması yer aldı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Görüntüler sosyal medyada yayınlandıktan sonra büyük tepkilere neden oldu. Dayısının sırf park tartışması yüzünden bunların başına geldiğini belirten kişi, talihsiz adamın yoğun bakımda olduğunu belirtti.

Avcılar'da baltalı dehşet!

"Bugün biricik dayımın basına gelen olayı anlatmak istiyorum evinin önünde arabası sırf yan binadaki evin 5 cm hizasına girdiği için aşağıya çağrılan savunmasız bir insana alçakla saldırdılar ve şuan dayım yoğun bakımda ,hayati tehlikesi devam ediyor bunların en ağır cezayı"

Avcılar'da baltalı dehşet! ile ilgili etiketler Kavga Darp dayak Avcılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.