Avcılar'da balkon faciası! Balkon korkuluğunun arasından düşerek öldü

Avcılar'da Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan bir binanın dördüncü katındaki balkon korkuluklarının arasından düşen 1 yaşındaki Lina Akbayin hayatını kaybetti.

Almanya'da uzun süre çalıştıktan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yapmaya karar veren Akbayin çifti, kayınbaba Polat Irmak'ın evine gelerek geçici olarak kalmaya başladı. Evde oynayan çiftin iki çocuğundan bir yaşındaki Lina, mutfaktaki küçük balkona çıkarak yoldan geçen araçları izlemeye başladı.

 

DEDESİ HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Lina bebek, aralıklı korkulukları bulunan balkondan kayarak düştü. Çocuğun düştüğünü gören yan komşu Fatma Demir'in çığlığı üzerine hızla aşağı inen Polat Irmak, yerde kanlar içerisindeki küçük torununu kucaklayarak kendisine ait minibüsle yakındaki özel hastaneye götürdü.

Avcılar'da balkon faciası! Balkon korkuluğunun arasından düşerek öldü


TÜM MÜDAHELELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Burada ilk müdahalesi yapılan minik Lina Akbayin, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Komşuları çiftin bu ölümle yıkıldığını, cenazenin Tunceli'ye götürülerek il merkezinde toprağa verileceğini belirtti.

 Avcılar'da balkon faciası! Balkon korkuluğunun arasından düşerek öldü - Resim : 2

"BU FACİAYA DAVETİYE ÇIKARMAKTIR"

Aile fertleri büyük acı yaşadıklarını, konuşmak istemediklerini belirtti. Aynı mahallede oturan Niyazi Süvari, minik Lina Akbayin'in ölümüne neden olan yere balkon denilemeyeceğini belirtirken, "Buradan düşen 1 yaşındaki çocuk vefat etmiş. Korkuluğu içler acısı halde. Gerekli birimlerin bu tip yerlere el atması gerek. Bu faciaya davet çıkarmaktır. Adı balkon" dedi.

Avcılar'da balkon faciası! Balkon korkuluğunun arasından düşerek öldü - Resim : 3

Avcılar'da balkon faciası! Balkon korkuluğunun arasından düşerek öldü - Resim : 4

(DHA)

Avcılar'da balkon faciası! Balkon korkuluğunun arasından düşerek öldü ile ilgili etiketler Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi balkon Lina Akbayin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.