Avaşin'de 1 askerimiz şehit oldu! Şehit ateşi Osmaniye’ye düştü

Kuzey Irak'ın Avaşin bölgesinde yürütülen operasyonda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman şehit düştü. Şehidin acı haberi Osmaniye'deki baba ocağına ulaştı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'ın Avaşin bölgesinde yürütülen operasyonda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 21 yaşındaki Osmaniyeli Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman şehit düştü.

Avaşin'de 1 askerimiz şehit oldu! Şehit ateşi Osmaniye’ye düştü

Şehadet haberi, askeri yetkililer tarafından Düziçi ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde yaşayan şehidin ailesine verildi. Eve akın eden komşuları şehidin ailesine başsağlığı dilerken, şehidin baba ocağına dev Türk bayrağı asıldı.

Avaşin'de 1 askerimiz şehit oldu! Şehit ateşi Osmaniye’ye düştü - Resim : 2

Bekar olan şehit Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman’ın 3 kardeş olduğu ve ağabeyinin de Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde çalıştığı öğrenildi.

MSB'DEN AÇIKLAMA: 1 ŞEHİT, 1 YARALI

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Yıldırım Harekatı bölgesinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'nda yapılan yazılı açıklamada, “Pençe Yıldırım Harekat bölgesinde 25 Ekim 2021 tarihinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.

İHA

Avaşin'de 1 askerimiz şehit oldu! Şehit ateşi Osmaniye’ye düştü ile ilgili etiketler Şehit avaşin Yunus Emre Yalman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.