Avalanche (AVAX) Coin nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasası hakkında yapılan araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu konuda en çok araştırma yapılan konulardan biri de Avalanche Coin. Peki, Prof Dr. Emin Gün Sirer'in kurduğu ve Ava Labs tarafından geliştirilen kripto para seçeneklerinden birisi olan Avalanche Coin nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Avalanche, merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarını, finansal varlıkları, ticaret ve diğer hizmetleri piyasaya sürmek için oluşturulan bir platformdur. Kripto para piyasası ile ilgili en çok araştırılan konulardan biri de, Avalanche oldu. Peki, Avalanche Coin nedir? Detaylar haberimizde... 

Avalanche (AVAX) Coin nedir? Nasıl alınır?

AVALANCHE COIN NEDİR?

Avalanche, merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarını, finansal varlıkları, ticaret ve diğer hizmetleri piyasaya sürmek için oluşturulan bir platformdur.

2020 yılının eylül ayından bu yana kullanılan Avalanche coin Ava Labs tarafından geliştirildi.

Avalanche özelleştirilebilir, ölçeklenebilir ve birlikte çalışabilir olarak tasarlanan kripto para seçenekleri arasında yer alıyor. Avalanche'daki her şey bir alt ağdır ve her zincir bir alt ağın parçasıdır.

Avalanche üzerinden işlemler ise 3 saniyenin altında neticelenebiliyor. Karşılaştırma açısından Ethereum'da bu süre ortalama 6 dakikayı buluyor.

AVALANCHE COIN NASIL ALINIR?

AVAX coin alabilmek için, öncelikle Binance, Paribu, Huobi ve Bitfinex gibi uygulamalardan birine sahip olmanız gerekiyor. Tercih ettiğiniz uygulamayı akıllı telefonunuzdan indirebilirsiniz. İlk olarak borsaya TL bakiyesi atmak veya bunun yerine kullanılabilecek bir kripto para almalısınız.

 

 

 

 

Avalanche (AVAX) Coin nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler Avalanche coin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.