ATV'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa ne başlıyor?

ATV'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa ne başlıyor? ATV'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa'nın çekimlerine başlandı. Pandemi sürecinde oyuncularına karar verilen ATV'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa'nın konusu ve oyuncu kadrosu ilgi çekti.

ATV'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa konusu ve oyuncu kadrosuyla merak konusu oldu. Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi olucak gibi görünüyor. Pandemi sürecinde oyuncuların belirlenmesinin ardından dizi çekimlerini izole bir mekanda çekmeye başlamışlardı. 6 Eylül günü yayın hayatına başlıyacak olan Maria ile Mustafa ATV ekranlarında seyircilerini ile buluşmayı bekliyor. 

Oyuncular set öncesi koronavirüs testi yaptırarak Kapadokya'ya gittiler.

ATV'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa yakında başlıyor!

MARIA İLE MUSTAFA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı Mustafa'nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrollerde Survivor programında tanıdığımız Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

ATV'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa yakında başlıyor!

Yabancı bir kızla, Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu olan "Maria ile Mustafa" çok yakında atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

ATV'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa ne başlıyor? ile ilgili etiketler ATV yeni diz Maria ile Mustafa başlıyor oyuncular
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.