ATV'nin iki yaz dizisi için erken final kararı! Reytinglerde beklenen başarıya ulaşılamadı...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan yaz dizileri de büyük bir ilgi görmeye başladı. Ancak ATV ekranlarının iki yaz dizisinin reytinglerinde beklenen başarıya ulaşılamadı...

Yaz dizilerinin reyting mücadelesi devam ediyor. Kimi aldığı iyi reytinglerle yayın hayatına güz döneminde de devam edecekken kimi yaz sezonunun sonunu dahi göremiyor.

Bazıları da ekran macerasına çıkmadan önce planlanan final bölümüyle hayranlarına veda ediyor.

REYTİNGLERDE BEKLENEN BAŞARIYI YAKALAYAMADI 

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan iki diziden arka arkaya final kararı geldi.

ATV'nin yaz dizisi Sevmek Zamanı, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Başrollerini İlhan Şen ve Deniz Işın'ın paylaştığı dizi için erken final kararı alındı.

ATV'nin iki yaz dizisi için erken final kararı! Reytinglerde beklenen başarıya ulaşılamadı...

Kağan ve Firuze'nin imkansız aşkını anlatan Sevmek Zamanı, 20 Haziran'da izleyiciyle buluşmuştu. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın yaptığı, senaryosunu Nalan Mert Savaş'ın kaleme aldığı dizi, 5. bölümle ekranlara veda edecek.

Sevmek Zamanı'nın ardından bir dizisi için de erken final kararı alındı. Yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün kaleme aldığı İçimizdeki Ateş Fabrika Yapım imzası taşıyan diziden kötü haber geldi.

ATV'nin iki yaz dizisi için erken final kararı! Reytinglerde beklenen başarıya ulaşılamadı... - Resim : 2

İçimizdeki Ateş dizisi ilk bölümü ile 23 Haziran'da ekranlara gelmişti. Dizinin 5. veya 6. bölümde final yapması bekleniyor.



ATV'nin iki yaz dizisi için erken final kararı! Reytinglerde beklenen başarıya ulaşılamadı... ile ilgili etiketler ATV İçimizdeki Ateş sevmek zamanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.