Atv’nin iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın tam kadrosu belli oldu

Ben Bu Dünyaya Sığmazam dizisinin iddiası, ilk kez hem yapımcı hem de dizinin oyuncusu olan Oktay Kaynarca’dan gelmişti. Oyuncu, aylar önce hazırlıklar sürerken, o dönem henüz ismi belli olmayan dizi için “yeni sezonun lokomotifi olacak” sözünü kullanmıştı.

Oktay Kaynarca’nın bu söyleminin ardından diziye merak da giderek artmıştı. Uzun yıllar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ekranlara gelen oyuncu, bu kez kamera arkasında da elini taşın altına koyuyor. Kaynarca’nın EDHO’nun yönetmeni Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte kurduğu Güzel Adamlar Yapım Şirketi’nin ilk projesi Ben Bu Cihana Sığmazam olacak. Kaynarca için de proje, yapımcı tarafında da olması sebebiyle son derece önemli.

Uzun zamandır hazırlıkları süren dizinin Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Onur Tan’ın da yapımcılığın yanı sıra yönetmenliğini üstleneceği projenin oyuncu kadrosu da merak konusuydu. Bir süre önce dizi için Birce Akalay ile görüştüğü biliniyordu Oktay Kaynarca’nın. Ancak Akalay, Netflix için çekilen Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerinin ikinci sezonlarının da çekilme ihtimalinin ortaya çıkmasından sonra Ben Bu Cihana Sığmazam’dan gelen teklife net bir yanıt verememişti.

İşte Atv'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın tüm kadrosu... 1

Buna göre dizinin başrol kadın oyuncusunun da Pelin Akil olarak netleştiği kadronun ortaya çıkmasıyla anlaşıldı! Dizinin çekimlerinin başladığı haberi yakın zamanda medyada yer aldı.

Dizide Oktay Kaynarca’ya partnerinin, daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da da birlikte rol aldığı Pelin Akil olması, güzel bir sürpriz yaşatacak izleyenlere. Başarılı partnerliklerini yeni diziye de taşıyacak iki oyuncu.

İşte Atv'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın tüm kadrosu... 2

Dizinin ilk çekim gününden ilk fotoğraf da geldi. Yönetmen Onur Tan, bu kez yapımcı olarak tuttu klaketi… Böylece çekimlerin başladığını verdiği bu pozla duyurmuş oldu. Dizinin yönetmenliğini ise Tarkan Karlıdağ üstleniyor. Senaryosunu usta kalem Mahinur Ergun yazmakta…

Dizinin öne çıkan isimlerinden birisi de Ebru Özkan. Oyuncu, en son Hakim dizisiyle ekrandaydı. Bu kez Ben Bu Cihana Sığmazam ile dönüyor.

Ayrıca Söz dizisindeki Ateş rolüyle büyük beğeni kazanan Eren Vurdem de dizinin dikkat çeken isimleri arasında yer almakta. Usta oyuncu Işıl Yücesoy da çok özlendiği ekrana bu diziyle dönmeye hazırlanıyor. Kadronun diğer isimleri ise şöyle: Mina Derman, Ali Seçkiner Alıcı, Burcu Binici, Batuhan Sezer, İnanç Konukçu, Pelin Uluksar, Ragıp Savaş, Hakan Karahan, Erkan Sever, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Selçuk Kılıç, Umut Mirza, Değer Alp, Aslı Sevi, Melisa Duru Ünal, Ömer Kurt, Ziya Kürküt, Ahmet Yıldırım, Tanıl Yöntem, Doruk Öztürk… ”

Atv’nin iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın tam kadrosu belli oldu ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca ben bu cihana sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.