ATV’nin Efsane Dizisinde Çanları Çaldı! Veda Zamanı Belli Oldu! 6 Sezon Sonrası Final Açıklaması

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinin veda zamanı açıklandı. 6 Sezon boyunca ekranlarda olan ve sevilen dizinin ayrılık vakti geldi. Başrollerinde Oktay Kaynarca'nın da olduğu ekipte, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi önemli isimler de yer alıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin veda zamanı açıklandı. 6 Sezon boyunca ekranlarda olan ve sevilen dizinin ayrılık vakti geldi. Başrollerinde Oktay Kaynarca'nın da olduğu ekipte, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi önemli isimler de yer alıyor.

Özel isimlerin yer aldığı başrol kadrosu ile sevilen ve her sezon bambaşka konular ile ekrana gelen dizi sezon finali kararı aldı. Sezin finali bu haftaki bumde gerçekleşecek. 

ATV’nin Efsane Dizisinde Çanları Çaldı! Veda Zamanı Belli Oldu! 6 Sezon Sonrası Final Açıklaması

7. Sezon Olacak Mı! Eşkiya Dizisi Sürpriz Bir Karar Aldı! 

 

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz bir finale doğru gidiyor. Dizinin bu hafta sezon finali yaparak ekranlara veda edeceği açıklandı. ATV ekranlarında altı sezondur fenomenleşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bir ayrılık olacak mı sorusu merak ediliyor.

ATV’nin Efsane Dizisinde Çanları Çaldı! Veda Zamanı Belli Oldu! 6 Sezon Sonrası Final Açıklaması - Resim : 2

Dizinin sezon finali kararı bu hafta yayınlanacak bölümde ortaya çıkacak. Sezon başında ise yepyeni bölümler ile birlikte tekrar yayında olacağını açıklayan yapımcılar, dizinin ilgiyle takip edildiğinin altını vurguladı. 

Dizide 7.Sezon Başlayacak! Efsane Dizi Yine Yayında Olacak! 

 

ATV kanallarında seyirci ile buluşan yapım uzun zamandır ekranlarda.. Uzun soluklu devam eden dizide her sezonda farklı oyuncu ve konular işleniyor. Birbirinden farklı konuları ve serüveni ile dikkat çeken yapımda başrollerin sevilerek takip ediliyor olması da ilgiyi etkiliyor. Yapım olarak da oldukça önemli olan dizi efsane bir dizi olma yolunda ilerliyor. ,

Yapım ve başrollerin bu kadar başarılı olarak 6 sezon boyunca ekranlarda olmuştu. Yedinci sezonda da ATV kanallarında yer alacak. Yeni konular ve konuk oyuncular ile yepyeni serüvenleri olan dizi de ilgi çeken konular yer alıyor. Konuları ve işleyişi ile reytinglerde olan dizi başrollerinde ise değişiklik ve yenilik olmayacak.

ATV’nin Efsane Dizisinde Çanları Çaldı! Veda Zamanı Belli Oldu! 6 Sezon Sonrası Final Açıklaması ile ilgili etiketler ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.