ATV’nin Büyük Umut Beslediği Dizi Bitti! Rekabete Gücü Kalmadı! Ünlü Yıldızlar Üzgün

Yaz sezonunda ekran hayatına başlayan ATV'nin sevilen dizisi 'İkimizin Sırrı' dün akşam yayınlanan bölümüyle final yaptı. İddialı yapım diğer dizilerin karşında fazla tutunamadı.

Yaz sezonunda ekran hayatına başlayan ATV'nin sevilen dizisi 'İkimizin Sırrı' dün akşam yayınlanan   bölümüyle final yaptı. İddialı yapım diğer dizilerin karşında fazla tutunamadı.

Dizi ekibinde genç ve usta oyuncuların bir arada yer aldığı İkimizin Sırrı dizisi ekran macerasını noktaladı. Başrollerinde Leyla Felay ve Aras Aydın'ın yer aldığı ATV'nin iddialı dizisi dün akşam son kez sevenleriyle buluştu.

Hikaye Güçlüydü Ama Reyting Gelmedi

Güçlü senaryosuyla başlayan İkimizin Sırrı; Teşkilat ve Yargı gibi yapımların karşısında tutunamadı. TRT1'in geçen sezona damgasını vuran dizisi Teşkilat yeni sezonuna çok iyi bir başlangıç yapmıştı. ATV'nin sevilen dizisi İkimizin Sırrı, Teşkilat dizisinin de reyting savaşına girmesiyle iyice geriledi.

ATV’nin Büyük Umut Beslediği Dizi Bitti! Rekabete Gücü Kalmadı! Ünlü Yıldızlar Üzgün

Kanal yönetiminin daha fazla şans tanımadığı İkimizin Sırrı dizisi son kez ekran macerasına çıktı. 10 Ekim Pazar akşamı sevenlerine veda eden yapım; hüzünlü hikayesiyle ekranda boy gösteriyordu. Başrollerinde genç yeteneklerin yer aldığı yapım kadrosunda yer alan usta oyuncularla da fark yaratmıştı.

Sonunda Mutlu Oldular

Dün akşam ki yayınlanan son bölümünde itirafların yer aldığı yapımda; Alp ve Neva'nın aşk hikayesi mutlu sonla bitti. Birbirlerine olan duygularını ifade eden Neva ve Alp ekran karşındakileri duygulandırdı. İkimizin Sırrı dizisinde yer alan mutlu aşk tablosu seyircileri duygulandırdı.

ATV’nin Büyük Umut Beslediği Dizi Bitti! Rekabete Gücü Kalmadı! Ünlü Yıldızlar Üzgün - Resim : 2

Alp ve Neva'nın herkesi karşılarına alarak başlayan hikayesi mutlu sonuçlandı. Leyla Feray ve Aras Aydın ikilisini ekranda yakıştırmayan oldukça fazla bir kesim vardı. Dizinin sonlarına doğru partner uyumları da dikkat çeken genç oyuncular için İkimizin Sırrı hoş bir deneyim oldu.

İkimizin Sırrı dizisinin ekibi de sosyal medya hesaplarından izleyenlerine veda etti. Hikayelerinin mutlu sonuçlandığı dizi ekibi; yapımda emeği geçen herkese şükranlarını sunarak veda etti.

ATV’nin Büyük Umut Beslediği Dizi Bitti! Rekabete Gücü Kalmadı! Ünlü Yıldızlar Üzgün ile ilgili etiketler ATV
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.