ATV'nin Bu Yaz En Büyük Silahı Bu Dizi Olacak! İlhan Şen'e Partner Bulundu!

Yaz dizileri birer birer sete çıkıyor. ATV'de bu yaz ekrana gelecek olan Süreç Film imzalı Ah Canım Hayat dizisi de sete çıkıyor. Dizide Kaan karakterini oynayacak İlhan Şen için de en güzel partner bulundu.

ATV bu yaza bomba gibi dizilerle girmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın yaptığı Ah Canım Hayat için 12 Mayıs'ta sete çıkılıyor. Senaryosu Nalan Merter Savaş'ın yazdığı Ah Canım Hayat dizisinde asıl erkek İlhan Şen olacak.

İlhan Şen'in Ah Canım Hayat dizisinde partneri de bulundu. Firuze rolü son dönemin en çok aranan oyuncularından Deniz Işın'ın oldu. Asıl kadın karakter olan Leyla için ise oyuncu araştırmaları devam ediyor.

AH CANIM HAYAT OYUNCULARI

Dizide Toprak Can Adıgüzel “Feryat”, Beran Soysal “Mehmet”, Muttalip Müjdeci “Muhsin”, Çağdaş Onur Öztürk “Taner”, Nimet İyigün “Zeynep”, Onur Gözeten “Ömer”, Derya Pınar Ak “Çiğdem”, Ozan Yiğit “Serdar”, Zeynep Oymak ise “Ayşegül” karakterlerine hayat verecek.

ATV'nin Bu Yaz En Büyük Silahı Bu Dizi Olacak! İlhan Şen'e Partner Bulundu! ile ilgili etiketler ah canım hayat oyuncuları ah canım hayat dizisi konusu ilhan şen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.