ATV'nin Akıncı dizisindeki o sahne ortalığı karıştırdı!

ATV'de yayınlanan "Akıncı" dizisindeki cezaevi sahnesi bürokraside büyük bir krize neden oldu. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç, dizideki bir sahneye tepki göstererek hukuki işlem başlatılacağını duyurdu.

ATV'nin "Akıncı" dizisinin son bölümünde yer alan cezaevi savcısı, cezaevi müdürü ve ceza infaz memurlarının bir baş komiser önünde sıraya dizildiği sahne bürokratik krize neden oldu.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç sosyal medya hesabından ilgili görüntüyü paylaşarak, dizi hakında hukuki işlem başlatılacağını açıkladı.

Alkaç mesajında, "Reyting uğruna Ceza İnfaz Kurumlarını ve fedakar personelimizi zan altında bırakıp, Devletin işleyişi konusunda da farklı algılara neden olan anlayışı şiddetle kınıyorum" tepkisini gösterdi.

Konunun takipçisi olacaklarını dile getiren Alkaç, "Her türlü hukuki yetkimizi kararlılıkla kullanacağız" ifadelerini kullandı.

ATV'nin Akıncı dizisindeki o sahne ortalığı karıştırdı!

Ceza ve Tevkifevleri de kurumsal Twitter hesabından ilgili sahneye tepkisini dile getirdi.

"Kurumlarımızla ve Personelimizle İlgili Olumsuz Algı Oluşturan Yayınlara İlişkin Basın Açıklaması" başlığı ile yapılan basın açıklamasında, "Kurumlarımız ve personelimize yönelik; düşünce ve ifade özgürlüğü ile eleştiri hakkının sınırlarını aşan, gerçeklikle bağdaşmayan bu yayınları şiddetle kınıyoruz" denildi.

 

ATV'nin Akıncı dizisindeki o sahne ortalığı karıştırdı! ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı ATV Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Akıncı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.