ATV yayın akışı 12 Şubat Cuma! 12 Şubat ATV'de neler, hangi dizi var?

12 Şubat 2021 Cuma ATV yayın akışı belli oldu. Akıncı dizisinin 7. bölümünün yayınlanacağı Cuma akşamında 12 Şubat ATV yayın akışında hangi diziler ve programların yayınlanacağı merak edilmekte. Peki, 12 Şubat tarihinde ATV’de neler var?

12 Şubat 2021 Cuma ATV yayın akışı netlik kazandı. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi’nin oynadığı Akıncı dizisinin 7. son bölümü ATV ekranlarında olacak.

Yücel’in ölümü sonrasında hem Kemal hem Akıncı bu infazın arkasında kimin olduğunu araştırmaya başlar. Nergis, elindeki kanıtla Cüneyt'i köşeye sıkıştırırken Kemal ise Cüneyt'in kimlere çalıştığını öğrenmeye çalışır.

Amerika'dan gelen Türk bir profesör ülke gündemini meşgul ederken Cevdet profesörü ortadan kaldırmak için Gizli Yapı'dan emir alır. Ama önündeki en büyük engel Akıncı'dır. Akıncı, profesörü kurtarmak için harekete geçerken kendisini hiç beklemediği bir tuzağın içinde bulur.

ATV YAYIN AKIŞI 12 ŞUBAT 2021 CUMA

13.00: ATV Gün Ortası
14.00: Beni Bırakma
16.20: Esra Erol’da
19.00: ATV Ana Haber
20.00: Akıncı

ATV yayın akışı 12 Şubat Cuma! 12 Şubat ATV'de neler, hangi dizi var? ile ilgili etiketler ATV yayın akışı Akıncı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.