ATV Ve Fox Dizileri Gönül Dağı İle Kardeşlerim Fena Kapıştı! İki Veda İse Seyirciyi Çok Üzdü!

Bir sezon daha sona doğru yaklaşırken diziler ardı ardına sezon finaline doğru yol akmakta. Dizilerin sezon finalleri merak uyandırdıkları için yayınlanınca rekabet kaçınılmaz oluyor. Bu durum Gönül Dağı ile Kardeşlerim arasında yaşandı. 15 Mayıs Cumartesi akşamı ekranda olan diziler arasında da zirve yarışında iki dizi dikkat çekti.

Bir sezon daha sona doğru yaklaşırken diziler ardı ardına sezon finaline doğru yol akmakta. Dizilerin sezon finalleri merak uyandırdıkları için yayınlanınca rekabet kaçınılmaz oluyor. Bu durum Gönül Dağı ile Kardeşlerim arasında yaşandı. 15 Mayıs Cumartesi akşamı ekranda olan diziler arasında da zirve yarışında iki dizi dikkat çekti.

ATV Ve Fox Dizileri Gönül Dağı İle Kardeşlerim Fena Kapıştı! İki Veda İse Seyirciyi Çok Üzdü!

TRT 1 ekranların beğenilen dizilerinden bir tanesi olan Gönül Dağı reytinglerde biraz düşüş yaşamış ama yinede AB ve ABCI kategorilerinde zirveyi başka yapımlara kaptırmadı. Birinci olan dizi totalde rakibinin bir alt kademesinde kaldı. Yalnız başarısını göz ardı edilecek kadar değil.

Kardeşlerim Dizisi Bu Hafta Zirvede Kaldı

 

Atv' nin sevilen yapımı Kardeşlerim tekrardan tüm kişiler kategorisinde zirvede olmanın mutluluğu yaşıyor. Güzel bir reyting alarak zirvede olan ve güçlü öyküsü ile oyuncuların performanslarıyla da beğeni kazanan bu konuda kendini kanıtlamış olan Kardeşlerim dizisi dün akşam zirveye oturdu.

ATV Ve Fox Dizileri Gönül Dağı İle Kardeşlerim Fena Kapıştı! İki Veda İse Seyirciyi Çok Üzdü! - Resim : 2

AB ile ABCI kategorilerinde Gönül Dağı'nın ardından ikinci olan yapım çok güzel dönüşler aldı. Bu şekilde gözler tekrardan Kardeşlerim dizisine yöneldi. 

Fox TV Savaşçı Dizisine Veda Etti

 

Fox TV dün akşam sevilen dizisi Savaşçı'ya veda etti. Albay Oktay Göktürk karakterini canlandıran usta oyuncu Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinde son sahnesini bitirdi. Altı bölümlük bir anlaşması olan deneyimli oyuncu bu kısa süre içinde izleyicilerin büyük hayranlığını kazandı.

ATV Ve Fox Dizileri Gönül Dağı İle Kardeşlerim Fena Kapıştı! İki Veda İse Seyirciyi Çok Üzdü! - Resim : 3

Canlandırdığı karakteri usta bir oyunculukla sergileyen Tamer Karadağlı dizide bulunduğu süre zarfında çok beğenilen bir karakter olarak izlendi. Diziden ayrılışı hayranlarını üzse de geride çok güzel anılacak izlenimler bıraktı. Show TV ekranlarına başka bir veda yaşandı. Kuzey Yıldızı ikinci sezonu da tamamlayarak gerisinde milyonlarca hayranını gözyaşları içerisinde bırakarak ekrana veda etti.

ATV Ve Fox Dizileri Gönül Dağı İle Kardeşlerim Fena Kapıştı! İki Veda İse Seyirciyi Çok Üzdü! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.