ATV Esra Erol ile Avukat Hülya Kavga Etti! Avukat Hülya ayrılıyor mu?

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında adeta sava çıktı. İddiaya göre Esra Erol ile programın vazgeçilmez ismi Avukat Hülya saç saça baş başa kavga etti. Çok yakın arkadaş olduğu bilinen ikilinin stüdya arkasında adeta savaş ettiği ortaya çıktı. Peki Avukat Hülya ayrılıyor mu?

Esra Erol'u hiç yalnız bırakmayan hatta evlilik programlarından bu yana yanında olan Avukat Hülya iki kız kardeş gibi anılıyordu. Ancak bugün sosyal medyada dolaşn bir iddia bu ilişkinin pimini çekmişe benziyor. Habere göre Esra Erol ile Avukat Hülya hanım stüdyo arkasında kavga etti. Sevilen ikilinin arasındaki bu soğuk savaşın ardından Avukat Hülya Esra Erol'la yolları ayırıyor mu?

Esra Erol ile Avukat Hülya arasında yaşanan kavganın sebebi ise daha sonra ortaya çıktı. Aralarından su sızmayan ikilinin arasına giren kara kedinin ismi ise RTÜK'ün açıklaması oldu.

Avukat Hülya Kuran kimdir? Esra Erol'daki avukat Hülya Kuran eşi, çocukları  kimdir?

Geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafından yapılan açıklamada, "Kamuoyunun haklı şikayetleri karşısında bu tür programların yayından kaldırılması zorunluluğu gündeme gelecektir" dedi. Esra Erol ile Avukat Hülya arasında çıkan saç saça baş başa kavganın nedeni tam olarak buydu.

Esra Erol'da avukat Hülya Kuran kimdir? Hülya Kuran ve eşi Selami Kuran  hakkında..

Bu açıklamayı kendi aralarından tartışan Esra Erol ile Avukat Hülya bir anda birbirlerine girdi. Skandal olaya inanamayanlr oldu. Ancak böyle bir şeyin olamayacağı birçok kişi tarafından dillendiriliyor.

Her ne kadar iddia olarak gündeme gelse de kavganın gerçek olup olmadığı bilinmiyor. Dolayısıyla Avukat Hülya Hanımın Esra Erol ile yollarını şimdilik ayırmıyor.

ATV Esra Erol ile Avukat Hülya Kavga Etti! Avukat Hülya ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Esra Erol avukat hülya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.