Attila Szalai'ye çifte kanca! West Ham United'ın ardından Zenit de talip oldu

West Ham United'ın transfer etmek istediği Attila Szalai için Rusya ekibi Zenit'in de devreye girdiği iddia edildi. Fenerbahçe ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunan Szalai, 2021 yılı başında Apollon Limasol'den transfer edilmişti.

Premier Lig ekibi West Ham United, Attila Szalai'nin transferini kısa süre içerisinde bitirmek istiyor. 

Hürriyet'in İngiliz basınından derlediği habere göre; İngiliz ekibinin ardından Rusya ekibi Zenit de Macar stoperi transfer etmek için devreye girdi. 

Attila Szalai'ye çifte kanca! West Ham United'ın ardından Zenit de talip oldu

WEST HAM'DA, SZALAI İÇİN PAZARLIK MASASINDA

Yine haberde yer alan bilgiye göre; West Ham United, 24 yaşındaki Szalai için Fenerbahçe'yle pazarlık masasına oturdu. 

Fenerbahçe ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunan Attila Szalai, 2021 yılı başında Apollon Limasol'den 2.2 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

Attila Szalai'ye çifte kanca! West Ham United'ın ardından Zenit de talip oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe West Ham United Transfer Attila Szalai
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.