Attila Szalai'li Macaristan, son dünya şampiyonu Fransa'dan 1 puan aldı

Son dünya şampiyonu Fransa, Almanya zaferiyle başladığı EURO 2020'de Macaristan'a puan kaptırdı. İlk yarının son dakikasında golü yiyen Fransızlar 2. yarıda maçı çeviremedi. Fenerbahçe stoperi Attila Szalai performansıyla alkış aldı.

EURO 2020'nin 1 numaralı favorisi yıldızlar topluluğu Fransa, F Grubu'ndaki 2. maçında Macaristan'la 1-1 berabere kaldı. İlk maçında Almanya'yı tek golle deviren son dünya şampiyonu, 1-0 geriye düştüğü maçı çeviremedi.

Budapeşte'deki Puşkaş Arena'da Macar taraftarların önünde oynanan maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetti. İlk yarı tek kale oynayan Didier Deschamps yönetimindeki Fransa 9 kez poziyona girdiği devrede golü bulamadığı gibi 45+2'de kalesinde golü gördü. Sol bek Attila Fiola'nın attığı golle soyunma odasına Macaristan'ın 1-0 üstünlüğüyle girildi.

Attila Szalai'li Macaristan, son dünya şampiyonu Fransa'dan 1 puan aldı

66'da kaleci Hugo Lloris'ün uzun degajında topu rakip ceza sahasında kontrol eden Kylian Mbappe içeri çevirdi, Antoine Griezzmann topu ağlara gönderdi. Fransızlar 2. yarıda Osman Dembele'yle bir şutu da direkte patladı. 6 yıl sonra milli takıma dönen Karim Benzema gol hasretine son veremedi. Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki stoperi Attila Szalai 90 dakika sahada kaldı ve mücadelesiyle alkış aldı.

İlk maçında Portekiz'e 85 dakika direnen ancak 3-0 mağlup olan Macaristan ilk puanını aldı. Szalai ve arkadaşlar 3. maçta Almanya ile karşılaşacak. 4 puanlı Fransa ise Portekiz'le kritik bir maça çıkacak.

Attila Szalai'li Macaristan, son dünya şampiyonu Fransa'dan 1 puan aldı - Resim : 2

Attila Szalai'li Macaristan, son dünya şampiyonu Fransa'dan 1 puan aldı ile ilgili etiketler Fransa Macaristan EURO 2020 Attila Szalai
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.