Attila Szalai için astronomik teklif! İngiliz devi onun peşinde...

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Attila Szalai için İngiliz ekibi kesenin ağzını açtı. Kısa sürede Fenerbahçe'nin değişmez futbolcusu olan Attili Szalai için teklif edilen rakam dudak uçuklattı.

Attila Szalai'nin yıldızı parlamaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin değişmez sol beki Attila Szalai için İngiliz ekiplerinden Leicester City'nin astronomik bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

23 yaşındaki Macar savunmacı devre arasında Limassol takımından transfer edilmişti.  Attila Szalai için bomba bir transfer iddiası geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre, Macar savunmacıya Premier Lig ekibi Leicester City talip oldu. Sarı-lacivertli ekibin İngiliz takımına kapıyı 25 milyon eurodan açması bekleniyor.

3 ÖZELLİĞİ ÖN PLANDA

Leicester'ın stoper hattında Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Wesley Fofana ve emektar kaptan Wes Morgan bulunuyor. Son dönemde 3'lü savunmayı tercih eden Brendan Rodgers, zaman zaman orta saha oyuncularını savunmaya çekmek zorunda kaldı.

Milli yıldızımız Çağlar Söyüncü'nün takımdan ayrılma ihtimali de belirince, Leicester transferde önceliği stopere verdi. Attila Szalai'nin de en önemli adaylardan biri olduğu, sol ayağını kullanması, fizik gücü ve oyun kurma becerisiyle ön plana çıktığı vurgulandı. Listede Lens'in 20 yaşındaki savunmacısı Loic Bade'nin de bulunduğu kaydedildi.

Attila Szalai için astronomik teklif! İngiliz devi onun peşinde... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Attila Szalai
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.