Attila Szalai Fenerbahçe’den ayrılıyor

Avrupa'nın dev takımlarının transfer listesinde bulunan Attila Szalai için Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi, Chelsea'ye gideceğini öne sürdü.

Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki Macar stoperi Atilla Szalai'nin yeni takımıyla ilgili ilginç gelişmeler yaşandı.

Sarı lacivertli kulübün geçtiğimiz sezonun devre arasında Apollon Limassol'den 2 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna dahil ettiği Szalai için Chelsea'nin devreye girdiği iddiaları Fenerbahçe tarafından yalanlandı.

Fenerbahçe, "Oyuncumuz Attila Szalai'nin ilk 11'de olmayışı ile ilgili yazılan; içeriği transfer iddialarına dayandırılan ve herhangi bir sakatlığın transferi olumsuz etkilememesi için kulübede tutuluyor denilen haber, baştan aşağı yalandır" açıklamasını yaptı.

ROSSİ: TRANSFERİ TAMAMLANDI

Bu açıklamaya rağmen Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi, İtalya'da katıldığı bir etkinlikte Szalai'nin Chelsea'ye gideceğini bildiğini söyleyerek, "İtalya'da forma giyebilecek Macar futbolcular var mı?" sorusuna Marco Rossi, "İsim vermek istemem ama illa bir isim vermem gerekirse Attila Szalai derim. İtalya'da oynayabilecek kapasitede. Şu an Fenerbahçe'de oynuyor ancak bildiğim kadarıyla Chelsea'ye gidiyor. İspanyol kulüpleri olmak üzere birçok takım tarafından takip ediliyor ancak benim bildiğim transferi tamamlandı" dedi.

Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; Fenerbahçe'nin Szalai için Chelsea ile herhangi bir anlaşmaya varmadığı belirtildi.

Attila Szalai Fenerbahçe’den ayrılıyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Chelsea Atilla Szalai Marco Rossi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.