Attila Gökçe: Bırakın seyirci kesesine uygun bir yerde otursun!

Spor yazarı Attila Gökçe, TFF'nin locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınması kararını eleştirdi. Gökçe, "yapılması gereken, tüm statlarda MMT (Maske, Mesafe, Temizlik) kurallarına uygun olarak statlara kabul edilecek azami seyirci sayısını ilan etmektir. Loca ya da kale arkası…" diye yazdı.

Duayen spor yazarı Attila Gökçe, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) seyircili maç kararını eleştirdi. Bilindiği gibi TFF, "lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına" karar vermişti. Kararı yanlış ve eksik bulan Gökçe, Milliyet'teki köşesinde şu ifadelere yer verdi:

NE KADAR ADİL BİR ÇÖZÜM?

"TFF bir açılım yaptı ve stat localarının yüzde ellisine seyirci alınabileceğini bildirdi. İyi, güzel de bu ne kadar uygulanabilir? Ne kadar adil bir çözüm? İlk tepki Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’dan geldi: “Bazı kulüplerimizin statlarında loca yok. Onlar ne yapacaklar?”
Hiç alınmasınlar ama, TFF çok acele ve önü-arkası hesaplanmayan kararlar alıp sonradan düşük viteste manevralar yapıyor. Loca kararı da öyle. Şimdi yapılması gereken, tüm statlarda MMT (Maske, Mesafe, Temizlik) kurallarına uygun olarak statlara kabul edilecek azami seyirci sayısını ilan etmektir. Loca ya da kale arkası… Bırakın seyirci kesesine uygun bir yerde otursun!"

Attila Gökçe: Bırakın seyirci kesesine uygun bir yerde otursun! ile ilgili etiketler TFF Milliyet Süper Lig Attila Gökçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.