Atmaca Gemisavar Füzesi, ilk kez bir gemi hedefini vurdu

Envantere girişi öncesinde son bir teste tabi tutulan Atmaca Gemisavar Füzesi, ilk kez bir gemi hedefine kilitlendi. Atmaca hedefi tam isabetle vuruken, testin görüntülerini yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Donanmamıza hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Atmaca Gemisavar Füzesi, envantere giriş öncesi gerçekleştirilen son test atışında ilk kez bir gemi hedefini tam isabetle vurdu. testin görüntülerini yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Donanmamıza hayırlı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mavi Vatanımızın Çelik Kılıcı" dediği Atmaca Gemisavar Füzesinin son testinde ilk kez bir gemi hedefini tam isabetle vurduğunu duyurdu.

Atmaca'nın son testinden görüntüleri Twitter'dan paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mavi Vatanımızın Çelik Kılıcı ATMACA Gemisavar Füzemiz, bugün envantere girişi öncesi gerçekleştirilen son test atışında ilk kez bir gemi hedefini tam isabetle vurmayı başardı. Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Donanmamıza hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

 

Atmaca Gemisavar Füzesi, ilk kez bir gemi hedefini vurdu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Türk Silahlı Kuvvetleri Atmaca Gemisavar Füzesi gemi hedefi testi türk donanması

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.