Atletico Madrid'le 2-2 berabere kaldılar!

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo, Serie A'da Verona'yı 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada hafta içinde Atletico Madrid taraftarlarına yaptığı el hareketiyle ilgili soruya çok sert bir yanıt verdi.

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo, hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'le 2-2 berabere kaldıkları maç sırasında rakip takım tribünlerine çok tartışılan bir el hareketi yapmıştı. 34 yaşındaki futbolcu, karşılaşmanın ardından konuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara ise "Öğrenin, öğrenmek zorundasınız." yanıtını vermişti.

Dünyaca ünlü yıldız, dün Serie A'da Verona'yı yendikleri karşılaşmanın ardından Sky Sport İtalya mikrofonlarına verdiği demeçte söz konusu hareket hakkında bir kez daha konuştu. Açıklamasında oldukça sert ifadeler kullanan Ronaldo, "İnsanlar aptallar ve çok konuşmayı seviyorlar. Şimdilik söyleyeceklerim bundan ibaret." şeklinde konuştu.

Atletico Madrid'le 2-2 berabere kaldılar! ile ilgili etiketler Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi Cristiano Ronaldo Atletico Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.