Atletico Madrid'den Arda Turan'a büyük şok!

Atletico Madrid'in yeni stadı Wanda Metropolitano'da kulübün unutulmaz oyuncularına da özel taşlar yapıldı. Bu oyuncularda birisi olan Arda Turan'ın taşına Atletico'lu taraftarlar tarafından zarar verildi.

Atletico Madrid kulüp tarihine geçmiş futbolculara yeni stadında özel taşlar yaptırdı. Yeni statta yer alan bu taşlardan bazılarına taraftarlar tarafından zarar verildi.

2015 yılında Atletico’dan Barcelona’ya transfer olan ve birçok başarı elde eden Arda Turan’ın isminin yer aldığı taşa da zarar verildi.

fdkfjdslkfdsf

Arda Turan ise kendisine yapılan jest için Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Atletico Madrid Kulübü’ne teşekkür etti.

AGÜERO DA LİSTEDE

Arda Turan’ın yanı sıra Atletico’dan Real Madrid’e giden Hugo Sanchez’in taşı da zarar gördü. Taraftarların tepkisine maruz kalan bir diğer isim ise Sergio Agüero oldu.

vxlckjvkljlddsf

Atletico Madrid'den Arda Turan'a büyük şok! ile ilgili etiketler Atletico Madrid Arda Turan teni stad şok
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.